Monday, January 2, 2012

GiveAway Dolce Flavidus

Sempena Tahun ke-2 DOLCE FLAVIDUS pada 2012 ini, Kami bercadang untuk memberi sedikit 'habuan' yang tidak seberapa kepada teman-teman semua diatas sokongan kalian kepada kami sepanjang 2 tahun ini.

APA YANG PERLU DILAKUKAN?

Korang hanya perlu TAG kami di Facebook : DOLCEFLAVIDUS dengan menyatakan bahawa korang mahu memenangi GiveAway kami, dan kumpulkan sekurang-kurangnya 10 komen sokongan rakan-rakan facebook korang.

Contoh : HELLO KAWAN-KAWAN, SAYA NAK MENANG GIVEAWAY DOLCE FLAVIDUS, SAYA HANYA PERLU 10 KOMEN SEBAGAI SOKONGAN KAWAN-KAWAN!

itu hanya contoh, korang boleh tulis apa saja ayat asalkan status korang tu di tag atas nama kami (sila add DOLCE FLAVIDUS untuk tag ya) :-)

HADIAH

kami telah menentukan 10 hadiah untuk 10 pemenang yang paling pantas mendapatkan 10 komen dari 10 rakan (hanya satu satu komen setiap nama rakan akan dikira, kalau 10 komen tersebut dikomen oleh orang yang sama tidak dikira) hehehe...

1. BUKU DOA & TIPS KELUARGA BAHAGIA TERBITAN KARANGKRAF
2. GHOST STORIES COLLECTION
3. MAJALAH EH FEBRUARI 2012
4. HANDMADE GIFT BOX DOLCE FLAVIDUS
5. SHAWL PASHMINA
6. MAJALAH MINGGUAN WANITA FEBRUARI 2012
7. RANTAI KRISTAL KOLEKSI DOLCE FLAVIDUS
8. TEDDY BEAR :-)
9. MANA-MANA KOLEKSI SUBANG DOLCE FLAVIDUS (PILIHAN PEMENANG)
10. TOP UP RM10 :-)

PEMILIHAN PEMENANG

Pemenang akan dipilih 'siapa cepat dia dapat'. Hanya 10 pemenang terpantas mendapat 10 komen sokongan dari friendlist masing-masing akan dikira sebagai pemenang. Pemenang akan diumumkan pada 1 February 2012.

Senang kan? Selamat mencuba dan semoga berjaya :-)

No comments:

Post a Comment